Welke bekende Nederlanders zitten er dit jaar achter de maskers? Het grote raden gaat binnenkort weer van start!

vrijdag 27 oktober 2023
Foto: RTL 4 - © RTL 2023

'The Masked Singer' keert terug met een vijfde seizoen! Vanaf vrijdag 10 november is het populaire programma te zien bij RTL 4.

Dit jaar zullen er voor het eerst maar liefst twintig bekende Nederlanders zich in de spectaculaire kostuums hijsen om hun zangkunsten ten gehore te brengen terwijl ze compleet onherkenbaar zijn. De karakters van dit seizoen zijn: Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiër, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus, Zeester.


Presentator Ruben Nicolai staat de kandidaten bij en het panel bestaat dit jaar voor het eerst uit 5 personen. Vertrouwde gezichten Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Loretta Schrijver en nieuwkomer Monica Geuze. Zij zullen hun uiterste best doen om de ware identiteit van de nieuwe karakters te onthullen. Dit jaar zijn de pakken nog mooier en grootser dan vorig jaar. In de eerste vier afleveringen worden steeds vijf nieuwe karakters geïntroduceerd. Voor het eerst worden er in elke aflevering maar liefst twee karakters onthuld. Na acht afleveringen op vrijdagavond zal dit seizoen worden afgesloten met een spectaculaire finale op oudejaarsavond!

'The Masked Singer' wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf vrijdag 10 november om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers