Realityshow 'De Bondgenoten' dit najaar op SBS6 - DOE MEE!

maandag 19 juni 2023

Een boeiende wereld van strijd, strategie, teamwork en manipulatie: dŠt is de gloednieuwe dagelijkse realityshow 'De Bondgenoten'. De serie start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven.

Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden! Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro… De nieuwe dagelijkse realityshow 'De Bondgenoten' is dit najaar te zien op SBS6 - en producent Talpa zoekt nog deelnemers.


De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende trio gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke maand start met twee nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe maand, nieuwe kansen … en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?


Talpa is op zoek naar sterke, slimme (of allebei) deelnemers voor 'De Bondgenoten'. Iedereen die zich gedurende langere tijd kan vrijmaken, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/debondgenoten.

'De Bondgenoten' is een format van Talpa Concepts en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers