Prime Video onthult de line-up voor het tweede seizoen van 'LOL: Last One Laughing'

donderdag 13 juli 2023
Foto: © BAAS Antwerpen/Prime Video 2023

Prime Video onthult de line-up voor het tweede seizoen van 'LOL: Last One Laughing', later dit jaar exclusief te zien voor Prime- leden in BelgiŽ, Nederland en wereldwijd in meer dan 240 landen.

Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke en Anniek Pheifer maken hun opwachting in dit seizoen. Ruben van der Meer en Rayen Panday zijn als terugkerende gezichten uit op revanche.


Presentatoren Philippe Geubels en Jeroom Snelders bestraffen opnieuw het kleinste lachje met een meedogenloze druk op de zoemer. Naast de tien comedians wordt de kijker in het tweede seizoen getrakteerd op enkele verrassende gastoptredens van oude bekenden die het de kandidaten extreem moeilijk maken.

Het eerste seizoen van de zesdelige comedy show, waarin tien toptalenten met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen, was de best bekeken Nederlandse Prime Video serie tot nu toe. Het iconische liedje ‘Het Fluitlied’ van deelnemer Bas Hoeflaak maakte de meeste comedians aan het lachen en bereikte meer dan 17 miljoen mensen, nadat de video viraal ging op social media.  

'LOL: Last One Laughing' wordt geproduceerd door Amazon Studios, Warner Bros. International Television Production Nederland B.V. en BlazHoffski Productions.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers