Tweede seizoen van 'Waku Waku' op NPO Zapp

zondag 24 september 2023
Foto: KRO-NCRV - © Annemieke van der Togt 2022

Vorig jaar keerde de welbekende dieren- en natuurquiz 'Waku Waku' in een gloednieuw jasje terug op de Nederlandse televisie onder leiding van presentator Sosha Duysker.

Na het succes van deze vernieuwde editie komt KRO-NCRV met een tweede seizoen van de familiespelshow. Hierin nemen bekende Nederlanders zoals Tina de Bruin, Giel de Winter en Nicolette Kluijver het tegen elkaar op.


Dierenkennis van bekend Nederland
Ook dit jaar testen de bekende Nederlanders hun dierenkennis om zo aapjes te verdienen met de juiste antwoorden. Met de zinnige en onzinnige weetjes wil KRO-NCRV de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud. Bekende Nederlanders die dit seizoen onder andere meespelen zijn Bracha van Doesburgh, Roy Donders, Tina de Bruin, Giel de Winter, Juvat Westendorp, Nicolette Kluijver, Steven Kazàn, Stefania en Joshua Nolet. Na zeven weken wordt duidelijk welke vier BN’ers alles weten van het dierenrijk en terugkeren in de finaleweek van 'Waku Waku'.

Aapje winnen
Een nieuw element! Dit seizoen kan er via de NPO Zapp-app thuis worden meegespeeld met ‘de vraag van de dag’. De dagwinnaar krijgt vervolgens een echt 'Waku Waku'-aapje thuisgestuurd.

Meespelen tijdens Cinekid festival
Op dinsdag 24 oktober tijdens de herfstvakantie op Cinekid Festival is er eenmalig de kans voor vier kinderen om mee te spelen met 'Waku Waku'. Sosha presenteert deze dag de dierenquiz live vanuit Pathé Amsterdam Noord.

'Waku Waku' wordt geproduceerd door Concept Street en is vanaf maandag 25 september om 18.25 uur dagelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers