'Van Onschatbare Waarde' keert terug met nieuw seizoen

dinsdag 3 januari 2023
Foto: Omroep MAX - © Stijn Ghijssen 2022

'Van Onschatbare Waarde' is terug! Dionne Stax presenteert vanaf maandag 13 februari om 20.30 uur op NPO 1 het nieuwe seizoen van het populaire programma.

In 'Van Onschatbare Waarde' krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan Arnold, Bert, Bianca of Bas; de vier experts.


Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstuk te verkopen aan Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich of Bas Jonker. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer, de verkoper accepteert het bod óf kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. Slim onderhandelen is een vereiste; eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug. De verkopers worden bijgestaan door presentatrice Dionne Stax.

Aflevering 1 - maandag 13 februari om 20.30 uur bij MAX op NPO 1
In het nieuwe seizoen van 'Van Onschatbare Waarde' zijn we op Paleis Soestdijk. Hier verheugen de experts zich op de komst van verkopers met bijzondere objecten. De eerste verkoper is Jan. De zoon van een Haagse antiquair brengt een klein smeedijzeren geldkistje mee. Het beschilderde kistje is in de jaren 50 in de collectie van zijn vader beland. Jan zet in op 5500 euro, maar is dat realistisch?

Ook Caroline komt langs. Zij verkoopt een uniek bronzen beeld van een paard. Het beeld is in 1978 gemaakt door de Utrechtse kunstenaar Theo Mackaay en werd gebaseerd op een familiepaard. Het is uniek, aangezien de stijl van het beeld atypisch is voor Mackaay. Kubisme en impressionisme zijn kunststromingen die normaal gesproken op hem van toepassing zijn. In welke stal komt het paard van Caroline terecht?

'Van Onschatbare Waarde', vanaf maandag 13 februari om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers