Ultieme survival in de meest pure vorm: geef je nu op voor de Videoland Original 'ALONE'

maandag 11 maart 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Het ultieme survivalprogramma 'ALONE' komt eindelijk naar Videoland. Overleven in volledige isolatie in strijd met de elementen en leven van wat de natuur je te bieden heeft, zonder hulp en zonder contact met de buitenwereld: durf jij deze uitdaging aan, geef je dan nu op.

Voor dit wereldwijd succesvolle survival-realityprogramma is er plek voor negen onverschrokken avonturiers in bezit van een behoorlijke portie survival-ervaring - naast onmisbare fysieke en mentale skills. Kan jij, volledig alleen en op jezelf aangewezen laten zien hoe jij overleeft in de wildernis? Durf jij deze uitdaging en de competitie met jezelf aan? Geef je nu op via videoland.nl/alone.'ALONE' wordt in Nederland geproduceerd door ITV Studios. De releasedatum wordt op een later moment bekendgemaakt.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers