Simone Kleinsma zoekt publiek voor nieuwe reeks van liedjesprogramma

woensdag 10 april 2024
Foto: Omroep MAX © Wesley de Wit 2021

Op 26, 27 en 28 mei wordt het vierde seizoen van 'Klassiekers met Kleinsma' opgenomen. Daarvoor is Simone Kleinsma op zoek naar publiek.

Dit seizoen zitten Diederik Ebbinge, Claudia de Breij, Tania Kross en Herman van Veen aan tafel. Simone ontvangt haar collega's in de sfeervolle studio en duikt met hen in de grote Nederlandse liedjesschatkist.


Ook in het vierde seizoen van 'Klassiekers met Kleinsma' neemt Simone Kleinsma haar kijkers mee op een nostalgische reis door de rijke Nederlandse muziekgeschiedenis. Centraal staan de nummers van de gasten aan tafel, hun lievelingsnummers én de verhalen over de betekenis en impact van die nummers. Wat maakt liedjes zo mooi, goed of ontroerend en waarom weten ze te raken? Dat vraagt Simone aan haar gasten. Dat zijn dit seizoen: Diederik Ebbinge, Claudia de Breij, Tania Kross en Herman van Veen.

In 'Klassiekers met Kleinsma' worden haast vergeten nummers afgestoft en een aantal wordt - in een nieuwe uitvoering en onder begeleiding van Bernd van den Bos en band - live ten gehore gebracht.

We kunnen ons dus verheugen op vier nieuwe afleveringen van 'Klassiekers met Kleinsma'. Er fysiek bij zijn is extra bijzonder, want slechts een selecte groep kan in mei bij de opnames in Almere aanwezig zijn.

'Klassiekers met Kleinsma', binnenkort terug bij Omroep MAX.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers