Steven Kazān zet BN'ers aan een lachdetector in 'Verboden te Lachen'

maandag 30 januari 2023
Foto: AVROTROS © Elvin Boer 2023

Iedereen mag lachen, behalve jij! Dat is de opdracht die goochelaar en komiek Steven Kazān iedere aflevering in Verboden te lachen aan een BN'er geeft.

Met zoveel mogelijk hilariteit maken Steven en de kinderen, ofwel moppenmasters, het de gast bijzonder moeilijk. Zij schateren het uit door moppen die live in de studio worden verteld en door moppen die ingestuurd zijn. In die video’s zijn kijkers te zien, maar ook bekende comedians, influencers en vloggers.


BN’ers Nizar el Manouzi, Nienke van Dijk, Tim Senders, Stefania Liberakis, Vincent Visser, Marije Zuurveld, Thomas van Grinsven en Sara Dol gaan de uitdaging aan om niet in de lach te schieten. Als ze dit wel wel doen, verliezen ze een smiley. Als alle acht smileys weg zijn, wordt de persoon aan de lachdetector onvermijdelijk getrakteerd op een smurrie-douche. Lukt het Steven en de moppenmasters om de BN’ers aan het lachen te maken en te trakteren op die vieze smurrie?

'Verboden te Lachen', vanaf 25 februari om 9.30 uur wekelijks bij AVROTROS op NPO Zapp.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers