Nick, Simon en Kees nodigen Nederlandse artiesten uit in nieuw muziekprogramma 'Strandgasten'

maandag 16 januari 2023
Foto: AVROTROS - © HEUS 2023

In het nieuwe programma nodigen Nick, Simon en Kees verschillende gasten uit om samen muziek te maken op het Hollandse strand. Zo komen bijvoorbeeld Meau, Stef Bos, Kraantje Pappie, S10, Roxeanne Hazes, Typhoon, Goldband, Karin Bloemen en Flemming langs.

Daarbij mogen ingrediënten als een fijne strandtent, zand, zee, gezelligheid en een goed gesprek natuurlijk niet ontbreken.



Nick, Simon en Kees nodigen in acht afleveringen een bijzondere mix aan muzikale en interessante gasten uit waarmee in steeds wisselende settings en samenstellingen muziek wordt gemaakt. In de duinen een duet achter een windscherm, in de branding bij zonsondergang, achter de piano in het zand, ‘s avonds met z’n allen samen bij het haardvuur of binnen tijdens een Hollandse onweersbui. Tussendoor genieten ze van alles wat het Hollandse strand te bieden heeft: vliegeren, surfen, yoga, jeu de boules en natuurlijk lekker eten met een bijpassend drankje.

Nick, Simon en Kees zorgen met deze muzikale afleveringen vol inspirerende gesprekken, een gezonde dosis humor en gezelligheid alvast voor zomerse sferen. In de eerste aflevering zijn Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes te gast.

Strandgasten wordt geproduceerd door HEUS en is vanaf 15 februari om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers