Elf BN'ers gaan de keiharde uitdaging aan in gloednieuw seizoen 'Special Forces VIPS'

woensdag 12 oktober 2022
Foto: Videoland - © RTL 2022

'Special Forces VIPS' komt terug! Elf bekende Nederlanders doen mee aan de zwaarste training van hun leven. Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergaan ze de loodzware mentale en fysieke vorming.

Ze worden gestript van hun naam, privacy en autonomie; ze zijn slechts een nummer. De BN’ers worden uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Tijdens de training leven ze totaal geïsoleerd, diep in de bossen van Slovenië en weg van het thuisfront. Ze hebben alleen elkaar. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf? ‘Special Forces VIPS’ is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland.


In het reality-programma ‘Special Forces VIPS’ geven elf BN’ers de controle uit handen en is opgeven geen optie. De training is samengesteld en gebaseerd op de realistische Special Forces training, welke de zwaarste training van Nederland is. De deelnemers komen zichzelf keihard tegen en staan oog in oog met hun grootste angsten.

De Special Operations Forces zijn de speciaal getrainde militaire eenheden van de Nederlandse Defensie. De eisen voor de S.O.F.-opleiding zijn de allerhoogste van de Nederlandse krijgsmacht.

De productie van ‘Special Forces VIPS’ ligt in handen van SimpelZodiak en het programma is vanaf woensdag 2 november wekelijks te zien bij Videoland.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers