De 'Sky @ Work Top 500' deze week te horen op Sky Radio

maandag 22 april 2024

De allerbeste muziek om tijdens een werkdag naar te luisteren, dat is de 'Sky @ Work Top 500'. Met 'Rolling In The Deep' van Adele, 'Perfect' van Ed Sheeran en 'Roller Coaster' van Danny Vera als aanvoerders, is de lijst d ultieme playlist voor een productieve werkdag.

'Piano Man' van Billy Joel en het recent uitgekomen 'TEXAS HOLD ‘EM’ van Beyoncé - respectievelijk nummer 6 en 7 van de lijst – illustreren een mix van welbekende klassiekers en energieke nieuwkomers waarmee de 'Sky @ Work Top 500' een afwisselende lijst biedt die de luisteraar helpt alles uit de werkdag te halen. De 'Sky @ Work Top 500' is vanaf vandaag t/m vrijdag 26 april tussen 9.00 uur en 18.00 uur te horen op Sky Radio en via SkyRadio.nl.


Luisteraars kregen zelf de kans om te stemmen op hun favoriete 'werkmuziek' en het resultaat daarvan is de 'Sky @ Work Top 500'. Een lijst die een muzikale boost geeft aan iedereen die wel wat extra energie kan gebruiken tijdens de werkuren. Ed Sheeran blijkt een geliefd 'collega' voor velen: maar liefst 18 keer komt hij voor in de lijst.

Top 10
1. ‘Rolling In The Deep’ - Adele
2. ‘Perfect’ - Ed Sheeran
3. ‘Roller Coaster’ - Danny Vera
4. ‘A Sky Full Of Stars’ - Coldplay ft. Avicii
5. ‘Piano Man’ - Billy Joel
6. 'TEXAS HOLD 'EM’ - Beyoncé
7. ‘Hello’ - Adele
8. ‘9 to 5’ - Dolly Parton
9. ‘Cold Heart’ (PNAU Remix) - Elton John ft. Dua Lipa
10. ‘Just Give Me A Reason’ - P!NK

Meer werkgeluk dankzij muziek
Dat Nederlanders graag naar muziek luisteren tijdens hun werk, bleek uit representatief onderzoek dat Sky Radio vorig jaar uitvoerde samen met het 'Hart van Nederland'-panel. Uit dit onderzoek bleek dat o.a. 76% van de respondenten tijdens de werkuren naar muziek luistert en dat zij hun werkgeluk als gevolg daarvan een hoger cijfer geven: van een 6 naar een 7,5. Popmuziek blijkt het populairst: 39% gaf destijds aan hier het meest naar te luisteren. Dus in de winkel, op de bouwplaats of in een creatieve brainstormsessie: met de 'Sky @ Work Top 500' voorziet Sky Radio de luisteraar van een extra dosis inspiratie, voor een geslaagde werkdag.

'De Sky @ Work Top 500', vanaf maandag 22 april t/m vrijdag 26 april tussen 9.00 en 18.00 uur te horen op Sky Radio en via SkyRadio.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers