Wie wordt 'De Slimste Ploeg Ter Wereld'? De zoektocht start vanaf nu!

maandag 4 september 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

De wereld van 'De Slimste Mens Ter Wereld' breidt uit! Al meer dan 20 jaar lang neemt Erik Van Looy met buitengewoon succes het voortouw in het zorgvuldige onderzoek naar 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Vanaf dit jaar krijgt het concept een gloednieuwe live dimensie naast het televisiescherm.

Vanaf vrijdag 20 oktober start in Play Zuid de zoektocht naar 'De Slimste Ploeg Ter Wereld' anno 2023. Bekende presentatoren uit de 'De Slimste Mens Ter Wereld'-familie staan klaar om quizzers live te bestoken met de typische 3-6-9 vragen, de Open Deur en de gevreesde Puzzelronde. Tijdens deze bruisende quizzen vol grenzeloos entertainment worden de deelnemers verrast met enkele gloednieuwe spelrondes en tal van fragmenten uit het rijkgevulde archief van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. De winnaars van elke voorronde veroveren een ticket voor de grote finale op zaterdag 16 december. In deze ultieme uitdaging strijden zij om de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde van 'De Slimste Ploeg Ter Wereld', persoonlijk uitgereikt door niemand minder dan de legendarische Erik Van Looy.  


Praktisch
​Vanaf vrijdag 20 oktober, elke vrijdag- en zaterdagavond in Play Zuid Antwerpen.
​Finale op zaterdag 16 december in Play Zuid Antwerpen.

Deelnemers (per groepje van max 5 mensen) kunnen zich inschrijven via www.playzuid.be​.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers