Niels Destadsbader zoekt jouw speciale lied voor het nieuwe seizoen 'Ik Vraag Het Aan'

donderdag 11 april 2024
Foto: VRT1 - © VRT 2023

Niels Destadsbader verklapte het al: er komt een tweede seizoen van 'Ik vraag het aan'. Achter de schermen is de voorbereiding al volop bezig. Niels zoekt nog liedjes van het publiek. Snel jouw favoriete song doorgeven is de boodschap!

Niels Destadsbader gaat in het tweede seizoen van ‘Ik vraag het aan’ opnieuw met verschillende bekende gezichten op zoek naar liedjes die om één of andere reden een blijvende indruk op hen hebben nagelaten. Een verrassende artiest brengt de song met de schitterende liveband. Waarna Niels en de kijkers het persoonlijke, grappige of soms emotionele verhaal achter de song van de BV te weten komen.


De nieuwe reeks ‘Ik vraag het aan’ wordt ook in het najaar van 2024 opgenomen met een live publiek in studio. En ook mensen uit dat publiek mogen zich verwachten aan een prachtige vertolking van hun favoriete lied. Daar zal Niels dan weer persoonlijk voor zorgen. Heb jij zelf ook een nummer met een bijzonder verhaal of een fijne herinnering? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet zingt Niels jouw speciale lied live voor jou in de studio. Jouw liedje aanvragen doe je via deze link! 


Lees ook:
Niels Destadsbader verklapt op Radio2: Ik Vraag Het Aan' krijgt tweede seizoen!'

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers