VTM zoekt Vlamingen met vragen over hun financiŽle toekomst

woensdag 1 mei 2024

Iedereen wil geld besparen, maar het regelen van onze financiŽn stellen we uit. Wil jij weten of alles geregeld is en of je geld kan besparen? Voor een nieuw programma is VTM op zoek naar jou!

Weet jij wat er met je huis en andere bezittingen gebeurt als je relatie spaak loopt of je partner onverwacht overlijdt? Heb je er nog nooit bewust over nagedacht, maar maakt deze oproep je wel benieuwd?  Voor de opnames van een nieuw TV-programma is VTM op zoek naar enthousiaste kandidaten die hun huidige situatie tegen het licht willen houden. Onze expert bekijkt jullie situatie en komt met concrete voorstellen en oplossingen om jullie financiële toekomst veilig te stellen.


Zin om je in te schrijven? Dat kan op twee manieren. Stuur een mail naar: inschrijvingen-pit@persgroep.net of vul dit inschrijvingsformulier in. 

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers