Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 11 mei 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dť ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 13 mei 2024 - aflevering 7444
Bij CoBrew stapelt het werk voor Mieke zich op. Samira heeft goed nieuws voor Benny. Lars weet ondertussen niet meer wat hij nog met Benny moet aanvangen. Brigitte blijft erbij dat hij een punt achter zijn relatie moet zetten. Hanne blijft Joris verdacht vinden. Ze denkt te weten met wie hij samenwerkt.


Dinsdag 14 mei 2024 - aflevering 7445
Rudi wil Zjef steunen, maar duwt hem daarbij enkel verder weg. Cédric beseft dat Jill oprecht om hem geeft. Hij besluit open kaart met haar te spelen. Mieke is geraakt door de moeite die Joris voor haar doet. Benny vindt dat Samira hem beter moet steunen. Jamila mist Zoë, Jelle probeert voor afleiding te zorgen.

Woensdag 15 mei 2024 - aflevering 7446
Stefanie wil Lars meenemen naar een fuif, maar hij kijkt daar zwaar tegenop. Raven raadt hem aan om toch te gaan. Benny wil het goedmaken met Samira. Anna en Albert ontdekken dat Mieke gelogen heeft. Hanne wil haar hart luchten bij Mieke, maar ook zij heeft genoeg van Hannes bemoeienissen.

Donderdag 16 mei 2024 - aflevering 7447
Samira en Benny bieden Vanessa hun hulp aan. Raven, Jill en Brahim zijn laaiend enthousiast over wat ze te zien krijgen van Jelle. Véronique ziet Cédric en Jill samen en kan haar ongenoegen niet verbergen. Zjef heeft het lastig om Hannes geheim te bewaren. Joris krijgt bezoek.

Vrijdag 17 mei 2024 - aflevering 7448
Hanne voelt zich tekortgedaan omdat niemand naar haar luistert. Rudi lijdt steeds meer onder Zjefs botte gedrag. Hij probeert het goed te maken en schakelt de hulp in van Finn. Stefanie begint met Benny's steun aan haar nieuwe job. Jelle neemt een drastische beslissing.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers