Geniet van je weekend met Play Nostalgie

vrijdag 1 september 2023
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

'Don't Stop Me Now' van Queen, dat was maandag om 6.00 uur het allereerste nummer op Play Nostalgie. Het begin van een rollercoaster, die de luisteraar liet kennismaken met nieuwe én vertrouwde stemmen van Vlaanderens nieuwste feelgood zender.

Bij 'Team Ochtend' doken alvast enkele nieuwe namen op. Zo reikte DJ Bart De Raes met Yanko Beeckman de allereerste Gouden Yanko uit (aan Stijn, topscorer op het EK Horseball) en deelde Liesa Naert een lifehack: discreet op het strand je zwemgerief aantrekken, hoe doe je dat?


Gene Thomas bracht in zijn Gene Music Machine een Springsteen-serenade op maat, voor de jarige Britt. Celine Van Ouytsel nam ons mee naar de Instagram-coulissen en vanmorgen gaven Fleur en Bart de eerste schooldag een kickstart met een stortbui aan boost-platen.

'Leen & Michaël' knalden als kersvers koppel vrolijk doorheen de avondspits. Luisteraars konden heel wat winnen in de nieuwe, welgevulde prijzenkast, en de Barbie-song Dance The Night van Dua Lipa veroverde de eerste plaats in de 'Instant Classics Top 30', een nieuwe hitlijst op vrijdag.

Dit weekend kan de luisteraar genieten van onder meer 'De Playlist', een muzikale talkshow waarin Elias Smekens twee mensen samenbrengt met hun favoriete platen. Nu zondag zijn dat Tom en Kato van The Starlings. Benieuwd naar hun meest foute song lyric of hun link met Taylor Swift? Zondag om 9.00 uur, na 'Team Weekend', hoor je er meer over.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers