Nieuwe vooravond van Net5 met 'MasterChef AustraliŽ', '50/50' en 'Lingo'

dinsdag 23 augustus 2022
Foto: Net5 - © William Rutten 2022

Op maandag 29 augustus start vanaf 18.30 uur de nieuwe vooravond bij Net5 met het veertiende seizoen van 'MasterChef AustraliŽ', nog steeds het best bekeken kookprogramma ter wereld.

Ook maken twee nieuwkomers voor Net5 hun opwachting: '50/50' en 'Lingo'.


'MasterChef Australië', elke werkdag om 18.30 uur
Dit seizoen nemen 12 fanatieke fans het op tegen 12 oud-kandidaten. Hun doel? De prestigieuze titel MasterChef Australië in de wacht slepen! Ook dit seizoen zijn Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen te zien als kritische maar enthousiaste jury.

'50/50', elke werkdag om 19.30 uur
Een vertrouwde titel, maar op een nieuwe zender. In elke aflevering van '50/50' beantwoorden twee kandidaten maar liefst 50 vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze hebben per vraag 50 procent kans op het juiste antwoord en verdienen 50 euro per goed antwoord. Wie casht na de 50e vraag zijn pot? De presentatie is net als in de voorgaande seizoenen in handen van Winston Gerschtanowitz en Kim-Lian van der Meij.

'Lingo', elke werkdag om 20.00 uur
Ook het populairste woordspel ooit verhuist naar Net5! De teams gaan ook dit seizoen aan de slag met het raden van woorden. Dit lijkt makkelijker dan het is. Gelukkig zijn Jan Versteegh en JP weer van de partij om het spel in goede banen te leiden.

'MasterChef' wordt geproduceerd door Endemol Shine
'50/50' wordt geproduceerd door ITV Studios
'Lingo' wordt geproduceerd door ITV Studios

Vanaf maandag 29 augustus om 18.30 uur 'MasterChef Australië' met aansluitend om 19.30 uur '50/50' en om 20.00 uur 'Lingo' bij Net5 en op Kijk.nl.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers