MTV presenteert zondag de eerste aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars'

zaterdag 6 april 2024
Foto: MTV - © Paramount Media Networks

MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch' keert zondag 7 april terug met een exclusief 'All Stars'-seizoen. Het seizoen is om 22.00 uur te zien op MTV Nederland en MTV BelgiŽ, en om 23.00 op MTV.NL.

De originele cast bestaat uit Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Zij zijn 9 afleveringen te zien in een adembenemende villa in Colombia, gevolgd door een reünie. De eerste ex die zich bij de originals voegt zal niemand minder dan Megan zijn.


Zoals onlangs aangekondigd, is MTV's 'Ex On the Beach: Double Dutch All Stars' terug! Fans mogen dit gloednieuwe seizoen niet missen. In 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars' reizen acht bekende, sexy singles uit Nederland en België af naar het prachtige Colombia. Hier kunnen ze in de villa genieten van alle luxe, zon en lust, tot de tablet of terror toeslaat. Dit zorgt voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de vakantie van de singles tot een hel te maken.

MTV's 'Ex On the Beach: Double Dutch All Stars' gaat zondag 7 april om 22.00 uur exclusief in première op MTV Nederland, België en op MTV.NL. Daarnaast is het seizoen vanaf dinsdag 9 april te zien op Videoland en Streamz.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers