MTV presenteert zondag de eerste aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars'

zaterdag 6 april 2024
Foto: MTV - © Paramount Media Networks

MTV's 'Ex On The Beach: Double Dutch' keert zondag 7 april terug met een exclusief 'All Stars'-seizoen. Het seizoen is om 22.00 uur te zien op MTV Nederland en MTV België, en om 23.00 op MTV.NL.

De originele cast bestaat uit Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Zij zijn 9 afleveringen te zien in een adembenemende villa in Colombia, gevolgd door een reünie. De eerste ex die zich bij de originals voegt zal niemand minder dan Megan zijn.


Zoals onlangs aangekondigd, is MTV's 'Ex On the Beach: Double Dutch All Stars' terug! Fans mogen dit gloednieuwe seizoen niet missen. In 'Ex On The Beach: Double Dutch All Stars' reizen acht bekende, sexy singles uit Nederland en België af naar het prachtige Colombia. Hier kunnen ze in de villa genieten van alle luxe, zon en lust, tot de tablet of terror toeslaat. Dit zorgt voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de vakantie van de singles tot een hel te maken.

MTV's 'Ex On the Beach: Double Dutch All Stars' gaat zondag 7 april om 22.00 uur exclusief in première op MTV Nederland, België en op MTV.NL. Daarnaast is het seizoen vanaf dinsdag 9 april te zien op Videoland en Streamz.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers