Wat mogen de 'Thuis'-fans verwachten in september?

zondag 23 juli 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Het is nog meer dan een maand wachten vooraleer het nieuwe seizoen van 'Thuis' start, maar de speculaties zijn alvast in volle gang. En daar zit het officiŽle Facebook-account van 'Thuis' voor iets tussen!

De spanning kan stilaan opgebouwd worden naar de seizoensstart van 'Thuis'. En over dat nieuwe seizoen gaan al heel wat geruchten de ronde. Want hoe zit het met de baby van Tamara? Wordt die gezond en wel geboren? En staat ze haar baby al dan niet af aan Lowie? Want de laatste tijd was de relatie tussen hem en Tamara, en vooral ook Bob, niet ideaal. Komt ook de baby van corrupt politieinspecteur Maité ter wereld? Of heeft Dieter daar een stokje voor gestoken en heeft hij ervoor gezorgd dat zijn liefdesbaby het niet haalt?


Bob gaat in het nieuwe seizoen lesgeven, nadat Boowie gestopt is. En Karin zegt dan weer het lesgeven vaarwel en ze gaat vol voor Feniks. Christine gaat een nieuwe uitdaging aan als directrice van haar lagere school. Viv begint samen met Tamara een nieuw bedrijfje. En dan doet een vreemde backstagefoto op de officiële Facebookpagina van 'Thuis' de wenkbrauwen fronsen. Je ziet er namelijk Adil en Viv in een ACE-shirt. En was dat bedrijf nu niet failliet? Of komt er een doorstart?

Sowieso komt er in het nieuwe seizoen ook een nieuw decor. Want Viv, Silke en Niels verlaten Lowie's huis en gaan samenhokken in een nieuw appartement boven Bar Madam. En dat decor vormt in het nieuwe seizoen een hele nieuwe arena.

En dan zijn we Marianne nog vergeten. In de seizoensfinale zagen we haar aan het politiebureau, vast van plan om zichzelf aan te geven voor de moord op sluwe advocaat Alexander. Maar komt het zover? Wat staat de grande dame van 'Thuis' te wachten?


Tot slot is het ook uitkijken naar hoe de relatie tussen Judith en Dries verder evolueert. Komen ze terug samen? Of is het bedrog van Dries, met Silke, toch een brug te ver voor de spoedarts.

Vragen genoeg. Klaar om duimen en vingers af te likken met al de nieuwe verhalen. Maar daarvoor is het nog wachten tot september.


Lees ook:
Dit waren de hoogtepunten uit de seizoensfinale van 'Thuis' - SPOILERS!

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers