VTM lost eerste beelden van nieuwe fictiereeks 'Exen' met Bart Hollanders en Serine Ayari

vrijdag 28 juli 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Dit najaar wordt de liefde danig op de proef gesteld in de gloednieuwe fictiereeks 'Exen' bij VTM. Bart Hollanders speelt daarin de rol van de onhandige bon-vivant Gilles.

Hij belooft zijn grote liefde Yasmine, een rol voor Serine Ayari, om zijn losbandige leventje vaarwel te zeggen. Wanneer hij met haar in het huwelijksbootje stapt, kan hij zijn ex-lieven echter niet langer ontlopen… Naast Bart Hollanders en Serine Ayari duiken nog heel wat topactrices op in de cast. De exen van hoofdpersonage Gilles worden vertolkt door Charlotte Timmers (Flo), Ella-June Henrard (Ruth), Janne Desmet (Clara) en Eva Binon (Inge).


De confrontatie tussen Yasmine, Gilles en zijn exen leidt al snel tot grappige, herkenbare en gênante situaties. VTM loste alvast een teaser waarin de eerste beelden van 'Exen' te zien zijn. De reeks verschijnt dit najaar op het scherm, de precieze startdatum wordt later bekendgemaakt.


 


Lees ook:
Bart Hollanders en Serine Ayari spelen hoofdrol in nieuwe VTM-reeks 'Exen'

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers