VTM GO pakt uit met deze VTM GO SHORTIES

dinsdag 22 augustus 2023
Foto: VTM GO - © DPG Media 2023

'Blind Getrouwd' gaat dit jaar een stap verder, op zoek naar éxtra veel liefde. In 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk' gaan we voor een extra huwelijk. Op het einde van de rit wacht voor dit moedige duo dezelfde vraag: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd?

En dat met alles erop en eraan: een trouwfeest, huwelijksreis en een 7-tal weken samenwonen: het vijfde koppel doorloopt dezelfde stappen als de 8 deelnemers die bij VTM te zien zijn.


'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'
Maar de meest prangende vraag blijft voorlopig: zullen de experten erin slagen om een vijfde koppel te vormen?

'Huis Gesmaakt'
In 'Huis Gesmaakt' gaat interieurarchitect en 'Huis Gemaakt'-jurylid Bart Appeltans op bezoek bij bekende Vlamingen die de deuren van hun crib helemaal openzetten. Bart neemt onomwonden hun interieur onder de loep. Wat springt uit het oog en wat kan er beter? De kijkers kunnen samen met hem raden in welk interieur ze terecht zijn gekomen en mee binnenglippen in het huis van de bekende Vlaming.

'Jordy doet Ibiza' - elke woensdag en zaterdag op VTM GO en vanaf 8/9 om 22u15 bij VTM
Rakketakketak! Na een hele zomer vloggen, hard werken en sparen, is het eindelijk zover: Jordy (Jonas Van Geel) gaat naar Ibiza. Vol enthousiasme en zonder grenzen beleeft hij er een eerste wilde nacht. De volgende ochtend slaat de realiteit hard toe wanneer hij beseft dat zijn zuurverdiende centjes als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Plotseling staat hij zonder geld en onderdak op het vakantie-eiland, en moet hij nog een week zien te overleven. Kan Jordy er alsnog een onvergetelijke tijd van maken?

'Het Uur Van De Waarheid'
Waar 'De Verraders' stopt, gaat 'Het Uur Van De Waarheid' door op VTM GO. Loïc Van Impe ontvangt de slachtoffers van de verraders en de bannelingen en ontrafelt samen met hen de geheimen van het spel. Loïc serveert hen een heerlijke maaltijd terwijl ze hun hart luchten over het gespin in het kasteel. Als kers op de taart onthult Loïc de identiteit van de verraders aan de afvallers.

'NO CAP'
Gen Z door de ogen van Gen Z. In ‘NO CAP’ trekt een jonge journaliste op onderzoek uit binnen haar eigen generatie. Waar houden haar leeftijdsgenoten zich mee bezig? Waar spiegelen ze zich aan op sociale media? Op welke vragen zoeken ze antwoorden? Met open blik en zonder oordeel gaat NO CAP undercover in de wereld van Gen Z. En vooral: ze ondergaat zelf.

'Splinter'
Na een verlammende val op de atletiekpiste, krijgt de gedisciplineerde Splinter de hartverscheurende diagnose dat ze nooit meer zal kunnen lopen. Ze blijft niet bij de pakken zitten en ruilt haar vader en geboortedorp in voor een bruisende stad waar ze op zoek gaat naar zelfstandigheid en een nieuw doel in haar leven. De ontmoeting met haar excentrieke huisgenoot Bill is het startschot van een emotionele zoektocht naar een studierichting, seksualiteit, vriendschap en bovenal: selflove. Vindt ze de kracht om haar eigen lot te bepalen? Onder anderen Sofia Ferri, Flor Van Severen en Koen De Bouw vertolken een rol in de reeks.

'Drop Off'
Geraken acteurs Francisco Schuster en Charlotte Sieben op tijd thuis nadat ze ergens ver weg van huis op een onbekende locatie worden gedropt? Ze krijgen slechts 10 dagen om al liftend én zonder centen op zak het thuisfront te bereiken. Welke klusjes doen ze om geld te verdienen? Hoe verplaatsen ze zich? En waar brengen ze de nacht door? Eén ding is zeker: Drop Off belooft een spannende reis met een heleboel onvoorziene obstakels.

'Gerben & Steffi De Leven' - vanaf 28/8
Online content creators Gerben Tuerlinckx en Steffi Mercie beleven de zomer van hun leven. Van dansen op hun favoriete festivals tot genieten op een tropische vakantiebestemming. Te midden van al het plezier, is het ook tijd voor serieuze stappen. Kijkend Vlaanderen ontdekt het in een nieuw seizoen van 'Gerben & Steffi De Leven'.

'Move On'
Na de finale act van de Vloglab Band staat Steffi Mercie een nieuw en spannend avontuur te wachten in ‘Move On’. Een danschoreograaf benadert haar met een uitdagende kans: het leiden van een dansschool voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Steffi is razend enthousiast om haar oude passie nieuw leven in te blazen. Om de kas te spijzen, doet ze samen met haar collega’s mee aan een prestigieuze danswedstrijd. De hoofdprijs is een aanzienlijke geldsom. Al blijkt de opdracht niet zo simpel… Steffi’s dansschool moet opboksen tegen de absolute top. Slaagt Steffi erin om uit te blinken met haar getalenteerde dansers en indrukwekkende choreografieën?

'Geluksdag'
Dream big! Steffi Mercie en Sven de Ridder trekken eropuit in een busje om kinderen hun geluksdag te laten beleven. Daarvoor krijgen ze telkens de hulp van een expert binnen de droom van het kind. Van zingen met hun favoriete idool tot sporten met een ware topatleet. In 'Geluksdag' worden de grootste dromen werkelijkheid!

'Anthony Kumpen : The Long Road Home'
Wordt Anthony Kumpen opnieuw kampioen? De kijker volgt de professionele coureur en teammanager terwijl hij een comeback op de racebaan ambieert. Voor eigen publiek doet hij op het circuit van Zolder een gooi naar de eindwinst in de EURONASCAR competitie. De racepiloot geeft het stokje ook door aan zijn zoon, die samen met zijn vader volop aan een beloftevolle racecarrière timmert.

'Challenge Accepted'
Angel en Toon vormen samen het komisch duo Kurkdroog. Ze zijn boezemvrienden en al jaar en dag een internetfenomeen. Maar in Challenge Accepted worden ze elkaars rivalen. Angel en Toon nemen het tegen elkaar op in absurde uitdagingen, waarbij de verliezer een gênante straf te wachten staat.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers