VTM brengt amusement voor het hele gezin, met nieuwe en vernieuwde programma's

dinsdag 22 augustus 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

De populairste gezichten van het moment vinden dit najaar bij VTM hun weg naar de populairste programma's. 'The Voice Kids' zit in een heel fris jasje met niet alleen Pommelien Thijs en Coely als nieuwe coaches, maar ook Aaron Blommaert en Nora Gharib als nieuwe hosts.

Ook 'Huis Gemaakt' verwelkomt met Bart en Béa heel wat vernieuwing in de jury. 'De Verraders' pakt uit met een bonte bende van bekende Vlamingen. Boezemvrienden en foodies Mathieu Terryn en Bockie De Repper presenteren dan weer het nieuwste seizoen van 'Snackmasters'.


Enkele nieuwe en verrassende entertainmentprogramma’s warmen de huiskamers op tijdens de kille najaarsmaanden. Vijf bekende Vlamingen transformeren in 'Make Up Your Mind' tot betoverende drag queens. Worden ze herkend? Gewone Vlamingen die voor een aartsmoeilijk dilemma staan, worden in 'Wat Zou Jij Doen?' door Karen Damen uitgedaagd om hun lot in de handen van wildvreemden te leggen. De prettig gestoorde broers Coppens knallen dan weer van het tv-scherm met het door hen bedachte 'The Big Bang' en in 'Starstruck' transformeren gewone Vlamingen in ‘s werelds grootste muziekiconen. Wie kan zijn favoriete idool het meest geloofwaardig neerzetten? Naast topentertainment brengt VTM ook nieuwe fictie met 'Exen', true crime in 'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' en de ophefmakende docureeks 'Van Rossem', over het leven van de beruchte zakenman en politicus.

Maarten Janssen, channel manager VTM: 'De VTM-familie van nu is niet meer die van vijf jaar geleden. Dat is logisch, want geen enkele familie staat stil. Dat geldt ook voor de meest entertainende familiezender van het land. Coely en Koen Wauters samen op de VTM-foto, of Bockie De Repper naast Dina Tersago: dat is waar VTM voor staat. Geen hokjes, geen vooroordelen, iedereen is welkom. Elk van deze gezichten speelt een cruciale rol in het indrukwekkend lijstje van programma’s waarmee we de kijker dit najaar willen entertainen. Dat doen we met frisse titels als 'Make Up Your Mind', 'Wat Zou Jij Doen?', 'The Big Bang' of 'Starstruck', maar ook met vernieuwde seizoenen van het populaire 'De Verraders', 'The Voice Kids', 'Blind Getrouwd', 'Snackmasters' of 'Huis Gemaakt'. Kortom, programma’s waarmee we het hele gezin amuseren en entertainen.'

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers