Streamz lost eerste beelden van '2DEZIT' seizoen 2

dinsdag 10 oktober 2023
Foto: © STREAMZ 2023

Op 26 oktober 2023 releaset Streamz de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van '2DEZIT'. Vanaf dan zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen. Het tweede seizoen gaat verder waar seizoen één eindigde.

Op de avond van het feestje is er een kortsluiting in het studentenkot en dat wordt onbewoonbaar verklaard. De studenten moeten dus halsoverkop op zoek naar een nieuw kot. Te midden van deze zoektocht zijn Niko (Ferre Van den Broeck), Noor (Jente D'Hose), Amy (Lauren De Bie), Cem (Nidal van Rijn), Lucas (Nathan Bouts) en Lotte (Ninalotte Roose) ook elk op zoek naar zichzelf. Bekijk hier alvast de nieuwe, zinnenprikkelende teaser:



 

Het eerste seizoen van ‘2DEZIT’ werd omschreven als een wilde rit door een onstuimige rivier van liefde en lust, parties en pijn, drank en drugs, vriendschap en verdriet, diepe gesprekken en dikke cursussen, loeiharde muziek en dito (emotionele) katers. In het tweede seizoen zoeken Lucas en Amy uit wat er speelt tussen hen, een allesbehalve gemakkelijke zoektocht die tot heel wat confrontaties leidt. Niko heeft een black-out en probeert te achterhalen wat er allemaal is gebeurd. Cem maakt nieuwe vrienden en ontdekt een andere kant van zichzelf, die niet bij iedereen in de smaak valt. Noor heeft moeite om haar sugar verleden volledig achter zich te laten. Het lijkt wel alsof het haar blijft achtervolgen… En hoe zit het met die nieuwe kotgenoot?

In '2DEZIT' seizoen 2 zien we opnieuw Nathan Bouts ('Season of Sex', 'FOMO'), Ninalotte Roose ('Familie', 'Bittersweet Sixteen'), Ferre Van den Broeck ('FOMO'), Lauren De Bie, Jente D'Hose en Nidal van Rijn ('Wannabe's') in de hoofdrollen. Daarnaast spelen Noa Tambwe Kabati ('Nowhere'), Hanna Mensink ('Liefdestips aan Mezelf'), Maïmouna Badjie ('Liefdestips aan Mezelf'), Thomas Van Achteren ('Lisa') en Arend Pinoy ('Chaussée d'Amour') ook opnieuw rollen in de de reeks. Maar er zullen ook enkele nieuwe personages opduiken. Wie dat zijn, zal de Streamz kijker binnenkort ontdekken.

Het tweede seizoen wordt geschreven door Bram Renders ('wtFOCK', 'Patser'), Julie Bovendaerde ('Lisa'), Cas Peeters, Joyce Beullens ('Onderhuids') en Sam Rutten in een regie van Niels Sabbe ('Meisjes', 'Lisa'). '2DEZIT' is een productie van Streamz en Sputnik Media en zal vanaf 26 oktober 2023 starten en dan zal er wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd worden.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers