Streamz kondigt startdatum 'Belgium's Next Top Model' aan

donderdag 3 augustus 2023
Foto © Streamz

Op 15 september 2023 gaat de nieuwe realityreeks 'Belgium's Next Top Model' van start op Streamz. Vanaf dan gooien 20 modellen zonder professioneel contract alles in de strijd om de titel van 'Belgium's Next Top Model' te veroveren.

 Ze werken zich wekelijks in het oog en in het hart van een vierkoppige jury die hun lot in handen heeft. Met als inzet: een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt en een covershoot voor het modeblad Marie-Claire.

Deze eigentijdse editie van 'Belgium’s Next Top Model' richt zich op she’s, he’s and they’s en past perfect in de hedendaagse tijdsgeest. De definitie van een model is immers veranderd. De jury van 'Belgium’s Next Top Model' bestaat uit deze vier Belgen met internationale roem, zowel op als naast de catwalk: topmodel Hannelore Knuts, designer en co-founder van Essentiel Antwerp Inge Onsea, stylist (van onder andere Lady Gaga en Rita Ora) Tom Eerebout, en oprichter van Noah Mgmt Tom Van Dorpe. De jury zal ook bijgestaan worden door verschillende gastjuryleden. Wie dat zijn, ontdek je in de afleveringen.

'Belgium's Next Top Model' is een productie van Streamz en 100.000 Volts. Vrijdag 15 september 2023 verschijnen de eerste twee afleveringen op Streamz, gevolgd door een wekelijkse aflevering tot en met de finale op 10 november 2023.


Persbericht Streamz
stre
Meer artikels over Streamz

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers