Streamz kondigt '3FF', een spin-off van 'D5R' aan

dinsdag 4 juli 2023
Foto: © Streamz 2023

Oplettende kijkers hadden het al gezien: dit jaar nog verschijnt er een nieuwe spin-off van 'D5R' genaamd '3FF'. Want hoewel de avonturen van de vijf populaire vrienden eindigen na hun laatste zomer samen, volgen we binnenkort een nieuw wervelend hoofdstuk van de drie beste vriendinnen Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo) en Amber (Jamie-Lee Six).

Ze groeiden samen op en zijn nu klaar voor hun eerste stappen in het volwassen leven.


Vorige week, op donderdag 29 juni 2023, lanceerde op Streamz de film 'D5R: De Laatste Zomer Samen'. Daarin gingen de 5 beste vrienden naar Portugal voor een zorgeloze zomervakantie, voordat ze allemaal zouden gaan werken en samenwonen in Gent. Maar dat eindigde iets anders. De drie meiden keerden zonder de jongens terug naar België, huren een huis in Gent en storten zich volop op de arbeidsmarkt. Dat loopt bij de een al wat vlotter dan bij de ander. En ook hun sterke vriendschap krijgt het met momenten zwaar te verduren. Hoe dat verloopt, kan je dit najaar ontdekken op Streamz.

De reeks draait rond drie jonge vrouwen en wordt ook gemaakt door een sterk team van vrouwen met regisseur Maris De Smedt, scenaristen Hilde Pallen ('Dertigers', 'Thuis') en Lore Clerix ('Thuis'), producer Micha Van de Velde ('Nonkels', 'Callboys') en production manager Megan Van der Plasken ('D5R', 'Dertigers').

Van ‘D5R’ hebben we na 12 seizoen voorgoed afscheid genomen, maar elk einde is een nieuw begin. In '3FF' worden er heel nieuwe onderwerpen aangeraakt, die vooral herkenbaar zullen zijn voor studenten en zij die zich voor het eerst op de arbeidsmarkt betreden. Net als Leyla, Kyra en Amber.

‘D5R’ en '3FF' zijn Streamz Originals geproduceerd door Warner Bros ITVP Belgium. De twaalf seizoenen van 'D5R' zijn op Streamz te bekijken net als 'D5R: De Film'. De nieuwe reeks '3FF' is dit najaar exclusief te zien op Streamz.


Lees ook:
Het laatste hoofdstuk van 'D5R' krijgt een trailer

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers