Streamz deelt de eerste beelden van 'Belgium's Next Top Model'

donderdag 31 augustus 2023
Foto: © Streamz 2023

Streamz lanceerde de eerste teaser van de nieuwe reality reeks 'Belgium's Next Top Model'. Tien afleveringen lang gaat de jury, bestaande uit Hannelore Knuts, Inge Onsea, Tom Eerebout en Tom van Dorpe, op zoek naar het frisse gezicht dat zich binnenkort 'Belgium's Next Top Model' zal mogen noemen.

Hoe dat eraan toe zal gaan, zie je in de eerste beelden van de nieuwe Streamz Original reality reeks en vanaf 15 september wekelijks op Streamz.


'Belgium's Next Top Model' bevat alles wat de Top Model reeks zo populair maakt: extravagante fotoshoots, modellen die uit hun comfortzone treden en de populaire Top Model make-over. Maar bovenal is de jury vastberaden om de modellen te introduceren in het leven als model en hen te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Welke 20 modellen de strijd aangaan? Check het hieronder.

In de teaser krijgt de kijker een eerste blik op de glamoureuze fotoshoots en opvallende challenges. En de jury geeft alvast te kennen waar ze naar op zoek zijn in de winnaar. 'The face of this generation' luidt het bij Tom Van Dorpe, eigenaar van Noah Mgmt waar de winnaar een professioneel modellencontract in de wacht zal slepen. Volgens Inge Onsea, designer en co-founder van Essentiel Antwerp, is 'Belgium's Next Top Model' iemand vol energie, waar een klant verliefd op wordt.


'Belgium's Next Top Model' is een productie van Streamz en 100.000 Volts. Vrijdag 15 september verschijnen de eerste twee afleveringen op Streamz, gevolgd door een wekelijkse aflevering tot en met de finale op 10 november 2023. De winnaar van 'Belgium's Next Top Model' krijgt een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt en een covershoot voor het modeblad Marie Claire.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers