Op zoek naar liefde of vriendschap? 'First Dates' zoekt jou!

vrijdag 8 juli 2022

'First Dates' komt terug! Ben je op zoek naar romantiek en vlinders in je buik? Dan kan je je hier inschrijven voor een etentje met een zorgvuldig gekozen match. En dit jaar heeft 'First Dates' ook tafeltjes vrij voor daters die geen liefde zoeken, maar gewoon vriendschap!

First Dates komt terug! Ben je op zoek naar romantiek en vlinders in je buik? Dan kan je je hier inschrijven voor een etentje met een zorgvuldig gekozen match. En dit jaar heeft First Dates ook tafeltjes vrij voor daters die geen liefde zoeken, maar gewoon vriendschap! Wil je iemand om een hobby of interesse mee te delen? Om mee te babbelen? Om mee op reis te gaan? Dan ben ook jij welkom! Schrijf je hier in voor de liefde of vriendschap van je leven.
Om iemand te vinden die echt bij je past, moeten we jou zo goed mogelijk leren kennen. Beantwoord de vragenlijst daarom eerlijk en volledig. Het maakt niet uit wie je bent of wat je zoekt: First Dates heeft plaats voor iedereen.
De inschrijving bestaat uit 5 delen en is aangepast aan de keuze die je maakt: liefde of vriendscha


Wil je iemand om een hobby of interesse mee te delen? Om mee te babbelen? Om mee op reis te gaan? Dan ben ook jij welkom! Het maakt niet uit wie je bent of wat je zoekt: 'First Dates' heeft in het nieuwe seizoen plaats voor iedereen. Schrijf je hier in voor de liefde of vriendschap van je leven.

 

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers