'LEGO MASTERS' komt terug: schrijf je nu in!

donderdag 8 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Kürt Rogiers en Ruben Nicolai gaan opnieuw samen op zoek naar dé LEGO MASTER van de Lage Landen. En er is nog meer nieuws: je hoeft namelijk helemaal geen expert te zijn!

In 'LEGO MASTERS' gaan acht duo’s van LEGO bouwers laten zien wat ze kunnen. Op bijzondere locaties in België en Nederland krijgen de bouwers uitdagende opdrachten waar ze al hun creativiteit in kwijt kunnen. Ben jij een goede, creatieve bouwer? Schrijf je dan nu in!


Ben je heel creatief en vind je het leuk om met LEGO te bouwen maar zouden je bouwskills nog verbeterd kunnen worden? Schrijf je dan ook in: als je geselecteerd wordt kan je een training krijgen van een LEGO expert. Je kunt inschrijven als individu of als duo.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers