Nog meer drama, seks en slecht bewaarde geheimen in nieuwe afleveringen van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

zondag 20 augustus 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

De fictiereeks 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' is vanaf maandag 21 augustus terug met 40 nieuwe afleveringen met nog meer drama... en nog meer wijn. Bedrog komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer en daarbuiten.

Houden de vriendschappen stand onder de immer aanwezige druk van roddels, intriges en onvoorziene bekentenissen?


De vrouwelijke sterrencast - Maaike Cafmeyer, Eva Van der Gucht, Kim Hertogs, Clara Cleymans, Ella-June Henrard, Jennifer Heylen, Charlotte-Anne Bongaerts en Veerle Dejaeger - krijgt het gezelschap van onder andere Ella Leyers als undercover-mol in het reclamebureau en een seksverslaafde Charlotte Timmers. Ook Isabelle Van Hecke doet haar intrede als de pijnlijk falende relatietherapeute, net als Inge Paulussen die de toxische ex van Marco en moeder van Thomas speelt. Bij de mannelijke cast - Joren Seldeslachts, Steve Geerts, Mathias Sercu, Bas Van Weert en Robert De La Haye - is er een opvallende rol weggelegd voor nieuwkomer Titus De Voogdt als de echtscheidingsadvocaat van Zita.


'Mijn Slechtste Beste Vriendin' is een productie van Lecter Scripted Media. De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers en is gebaseerd op het gelijknamige boek.

'Mijn Slechtste Beste Vriendin', van maandag tot en met donderdag om 21.50 uur op Play4 en GoPlay.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers