Nieuwe gezichten duiken op in trailer van '2DEZIT' seizoen 2

vrijdag 20 oktober 2023
Foto: © Streamz 2023

In het tweede seizoen van '2DEZIT' moeten de studenten een nieuw kot zoeken. En dat schept mogelijkheden, want er blijkt een kamer over te zijn... Daarnaast blijven ze allemaal op zoek naar wie ze zijn, waarbij de vrienden al eens botsen met zowel elkaar als zichzelf.

Bekijk hier de verleidelijke trailer van de Streamz Original:Lucas (Nathan Bouts) en Amy (Lauren De Bie) zoeken uit wat er speelt tussen hen, een allesbehalve makkelijke zoektocht die tot heel wat confrontaties leidt. Niko (Ferre Van den Broeck) heeft een black-out en probeert te achterhalen wat er allemaal is gebeurd. Cem (Nidal van Rijn) maakt nieuwe vrienden en ontdekt een andere kant van zichzelf, die niet bij iedereen in de smaak valt. Noor (Jente D'Hose) heeft moeite om haar Sugar-verleden volledig achter zich te laten. Het lijkt wel alsof het haar blijft achtervolgen… En hoe zit het met die nieuwe kotgenoot? In de trailer zie je voor het eerst Eben Yehemdi ('Zillion') opduiken, die de rol van geneeskundestudent Manou op zich zal nemen.

Er duiken nog meer nieuwe gezichten op in het nieuwe seizoen zoals Bill Barberis ('Fair Trade'), Kes Bakker ('Knokke Off'), Sinay Bavurhe ('Match') Emanoel Borges ('Lisa'), Pepijn Vandelanotte ('Seasons of Sex') en nieuwkomer Marie De Buck. Daarnaast spelen Noa Tambwe Kabati ('Nowhere'), Hanna Mensink ('Liefdestips aan Mezelf'), Maïmouna Badjie ('Liefdestips aan Mezelf'), Thomas Van Achteren ('Lisa') en Arend Pinoy ('Chaussée d'Amour') ook opnieuw rollen in de de reeks.

Het tweede seizoen van '2DEZIT' is vanaf 26 oktober 2023 exclusief op Streamz te zien.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers