KIJK! Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe 'Familie'-seizoen

donderdag 27 juli 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

De zinderende seizoensfinale van 'Familie' zit bij de fans ongetwijfeld nog fris in het geheugen. Véronique belandde regelrecht in de hel. Hoe loopt het af met Lars en Cédric? Waar is Mieke? Vragen genoeg, antwoorden voorlopig niet.

Nog iets meer dan een maand geduld oefenen en 'Familie' is terug. Dat is nog best lang, maar niet getreurd. VTM maakt de 'Familie'-fans sinds deze week alvast warm met een spannende teaser. Veel wijzer worden we er niet van, maar het zijn alvast wel de eerste beelden van het nieuwe seizoen die worden vrijgegeven.


Benieuwd? Check de trailer hier:


 


Lees ook:
Jaagt Elena Lars en Cédric de dood in? Véronique belandt in de hel in seizoensfinale 'Familie'

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers