Helemaal klaar voor de start van 'Thuis'? Dit is het vorige seizoen in 9 minuten!

woensdag 30 augustus 2023
Foto: Eén - © VRT 2023

Na een lange maar welverdiende zomer kan het nieuwe seizoen van 'Thuis' opnieuw van start gaan. Juf Christine neemt je mee met een samenvatting van meer dan 900 uur televisie in net geen 9 minuten. Zo is iedereen weer helemaal mee en klaar voor het 29ste seizoen van het populairste soap van Vlaanderen.

Zal Dieter zijn ongeboren kind doodschieten? Het 28ste seizoen eindigde met enkele bekentenissen van formaat. Zal Marianne haar schuld bekennen en Ilias opnieuw zijn vrijheid bezorgen? Is Maité echt zwanger van Dieter? Dieter kwam eindelijk de waarheid te weten over zijn vrouwelijke collega. Ze is de dochter van Chris, maar ze bleek nog een ander geheim met zich mee te dragen. Ze is zwanger van Dieter. Tamara ziet het einde haar zwangerschap dichterbij komen. Ze ligt in het ziekenhuis met een zwangerschapsvergiftiging. Overleven draagvrouw en het kindje van Lowie dit of zal het verdriet alom zijn ten huize Bomans en Sleeckx?


Kortom: bekijk hier seizoen 28 in 9 minuten:


DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers