'Extra Time' trekt naar buiten met nieuwe spelverdeler Filip Joos

zondag 3 september 2023
Foto: Sporza - © VRT 2023

De voetbaltalkshow 'Extra Time' begint volgende week vanop een totaal andere locatie en met een nieuwe opstelling. VRT CANVAS en Sporza trappen het nieuwe seizoen af in de voetbalkantine van KV Bonheiden.

Filip Joos zal voortaan de gesprekken over het voorbije voetbalweekend in goede banen leiden.


Nu de sportzomer stilaan achter ons ligt, is komende maandag 4 september 'Extra Time' opnieuw aan zet. De voetbaltalkshow begint aan zijn vijftiende seizoen en steekt in een nieuw jasje. Vanaf maandag blikt de ervaren Filip Joos samen met drie gasten terug op het voetbalweekend vanop een speciale locatie. 

Filip Joos: 'Het is heel fijn om met 'Extra Time' naar de voetballiefhebbers toe te gaan. Mede door de pandemie hebben we het de voorbije jaren zonder publiek moeten doen. Dit voelt toch als terugkeren naar de roots, van het programma en van het voetbal. We voelden ons soms opgesloten in onze ‘doos’ op VRT. Ik heb te veel respect voor het vakmanschap en de klasse van Frank en Aster om zomaar hun rol op te nemen. Ik beloof net plechtig dat ik de minder aanwezige versie van mezelf zal zijn (lacht).'

'Extra Time' zoekt het komende jaar de mooiste voetbalkantines van Vlaanderen op en zal elke maandag vanop die locatie uitzenden. De komende weken doen ze dat in de kantine van de club KV Bonheiden uit tweede provinciale. Filip Joos mag op de eerste speeldag van 'Extra Time' niemand minder dan Karel Geraerts verwelkomen, de voormalige succestrainer van Union. Samen met Youri Mulder en Arnar Vidarsson bijten zij de spits af.

Pieter De Windt (hoofdredacteur Sporza): 'Filip Joos is samen met Peter Vandenbempt ons voetbaldier par excellence. Samen zijn ze de stem van VRT en Sporza als het over voetbal gaat. Filip is een échte liefhebber en we willen die liefhebber ook écht aan Vlaanderen tonen. Samen met zijn gasten zal hij in de ongedwongen sfeer van Vlaamse voetbalkantines het voetbalweekend bespreken. We willen precies inzetten op die sfeer: Filip zal deelnemen aan de gesprekken maar ze ook gidsen. Een podcastgevoel zeg maar, dat we ook in onze voetbalpodcast 90 minutes met veel succes aan de Vlaamse voetballiefhebber aanbieden.'

'Extra Time', vanaf 4 september elke maandag om 21.20 uur op VRT CANVAS en VRT MAX.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers