Eric Goens baant zich een weg door de duistere kant van Brussel Zuid

woensdag 23 augustus 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

Drugsvangsten op klaarlichte dag, politiewagens die bekogeld worden, talloze vecht- en steekpartijen... Aan de groeiende criminaliteit in Brussel Zuid lijkt maar geen einde te komen.

Geen enkele interventie is zonder gevaar en voor de Brusselse agenten is dat inmiddels dagelijkse kost geworden.


De voorbije weken kreeg onze hoofdstad het zwaar te verduren in de media: van gestrande reizigers die een horrornacht beleven in het Zuidstation tot ontluisterende criminaliteitscijfers die gepubliceerd worden. Wijken als Peterbos en Kuregem in Anderlecht komen al maandenlang in het nieuws door hun groeiende criminaliteit. Brussel Zuid staat, soms letterlijk, in brand. En net in dát deel van onze hoofdstad neemt Eric Goens, samen met zijn cameraploeg, plaats op de achterbank van de combi. Spannende achtervolgingen, grote drugsvangsten en agenten die tijdens oudejaarsnacht bekogeld worden met vuurwerk en kasseien... Ook deze keer brengt Eric Goens de onverbloemde realiteit en spectaculaire true crime van eigen bodem in beeld.

'Niveau 4 Brussel Zuid', vanaf dinsdag 5 september op Play4 en op GoPlay.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers