Eerste dode valt in het nieuwe seizoen van 'Familie'

dinsdag 29 augustus 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Het nieuwe seizoen van 'Familie' nam gisteren een vliegende start met een stevige dosis spanning en emoties. En dat was vanavond niet anders in het vervolg.

De spannende plot uit de seizoensfinale kende een definitieve afloop, waarbij meteen een eerste dode viel: Elena (Ilse Uitterlinden). Zij stelde Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) voor om in ruil voor geld voorgoed uit hun leven te verdwijnen. Bij de uitwisseling bedreigde ze Véronique echter met een spuit tegen de hals. Die kon zich gelukkig bevrijden, waarna Elena het koppel van de baan probeerde te maaien met haar wagen. Tevergeefs, want Elena crashte zelf tegen een boom en kwam om het leven.


Met de dood van het personage komt er een definitief einde aan de nachtmerrie van Véronique en Lars, maar helaas ook aan hun relatie. Lars besloot er een punt achter te zetten.

De nachtmerrie van Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) blijft echter nog even duren. In de verdwijningszaak van Mieke (Caroline Maes) wijzen namelijk steeds meer aanwijzingen in hun richting… Vanaf morgen, woensdag 30 augustus, springt 'Familie' twee maanden verder in de tijd en komt de kijker te weten hoe het mysterie rond de verdwijning zich verder heeft ontwikkeld.


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers