Een fit VTM gaat voor een gul najaar boordevol entertainment

dinsdag 22 augustus 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

VTM duikt fitter dan ooit een bruisend najaar in. Dat doet de zender met een royaal aanbod aan frisse nieuwe programma's en gedurfde vernieuwingen in succesformats.

Als grootste commerciële zender blijft VTM zich continu heruitvinden en verwent het zijn kijkers elke dag met de beste entertainmentprogramma’s. Ook dit najaar innoveert VTM met nieuwe, eigenzinnige titels als 'Make Up Your Mind', 'Van Rossem' en 'Wat Zou Jij Doen?', eigen ontwikkelingen zoals 'The Big Bang' en frisse twists in kleppers als 'The Voice Kids' en 'Snackmasters'. Zo is VTM helemaal klaar om er opnieuw elke dag van de week te staan met entertainment voor het hele gezin.


Ook VTM 2 zet haar succesvolle koers verder en staat garant voor live, leven en lef. De zender brengt live sport met de grootste voetbal- en dartscompetities. Er is het échte leven met prikkelende reality in 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen', 'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' en 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn'. Daarnaast heeft VTM 2 het lef om te durven springen en innoveren, denk aan het succes van 'Gestrand op Honeymoon Island', inmiddels verkocht in drie landen.

VTM GO vergroot haar marktleiderschap door resoluut de voortrekkersrol te nemen in de digitale ontwikkeling. Door in te zetten op het grootste kijkcomfort, exclusieve content en previews, ontwikkelt VTM GO zich verder als volwaardig streamingplatform. Dat VTM GO al lang geen louter catch-up platform meer is, bewijzen de cijfers: intussen kijkt meer dan 50% van de gebruikers naar programma’s die exclusief op VTM GO te zien zijn. Sinds 2022 bundelt VTM GO SHORTIES een uniek aanbod van korte reeksen met grote verhalen. Dat aanbod breidt VTM GO nu nog verder uit, met nog meer eigen content, voor jonge kijkers, door jonge makers.

Kortom, de VTM-familie blijft evolueren en innoveren. Zo maakt ze haar belofte aan de 3 miljoen Vlamingen die ze dagelijks bereikt waar.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers