Dit zijn de tien bombshells die de islanders opwachten in 'Casa Amor'

woensdag 6 september 2023
Foto: © Streamz 2023

Op 17 augustus begon het romantische avontuur voor tien singles in een nieuw seizoen van 'Love Island'. Sindsdien hebben ze heel wat challenges gedaan, koppels zijn gevormd en weer uit elkaar gegaan en verrassende bombshells kwamen de villa op stelten zetten.

Maar vandaag start de ultieme relatietest op het eiland. De mannen vertrekken naar de beruchte 'Casa Amor', terwijl de vrouwen in de vertrouwde 'Love Island' villa blijven. Zowel de mannen als vrouwen worden daar opgewacht door een hele groep nieuwe bombshells.


'Casa Amor' staat bekend als de ultieme relatietest voor de 'Love Island' koppels. De mannen worden enkele dagen naar een andere villa, Casa Amor gestuurd, waar vijf nieuwe, single dames hen staan op te wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, vijf nieuwe mannen zullen hen vergezellen in de villa. ​ De break tussen de huidige koppels zal hun relatie op de proef stellen en op het einde van 'Casa Amor' volgt een herkoppeling. Ontdek hier alvast wie de nieuwe bombshells zijn.

Daphné
De 23-jarige Daphné uit Sint-Truiden is een lieve, verstandige en zorgzame dame die voluit voor haar doelen gaat. In het dagelijks leven is ze studente orthopedagogie en werkt ze in het vastgoedkantoor van haar vader. Maar haar grootste passie zijn haar twee allerliefste paarden. Deze beauty queen werd in 2022 gekroond tot Miss Exclusive en op die manier mocht ze België vertegenwoordigen op de Miss Earth-verkiezing. Daphné is op zoek naar een lange, romantische en intelligente man met ambitie. Als Miss trekt ze wel eens foute types aan – van die mannen met een Rolex die met geld strooien – en die wijst ze dan ook netjes de deur. Haar langste relatie tot nu toe hield maar drie maanden stand en haar dating life verloopt ook allesbehalve soepel dus hopelijk kan Love Island verandering brengen in haar relationship status!

Darnnhel
Voor 'Love Island' verlaat de 28-jarige Darnnhel even zijn comfort zone want normaal gezien staat hij achter de camera als cameraman bij evenementen en sportwedstrijden. Deze 28-jarige hunk uit Willebroek omschrijft zichzelf als raar, uniek, naïef en heel impulsief. Het dient dan ook niemand te verbazen dat hij op zoek is naar een even bijzondere vrouw. En oh ja, zijn toekomstige vriendin mag Pokémon niet haten, want hij speelt dit spel competitief op hoog niveau. Darnnhel kiest iemand uit en ‘die moet het zijn’. Hij is bereid om voor de liefde te vechten en geeft niet makkelijk op wanneer het wat moeilijker gaat. Aan 'Love Island' meedoen vindt Darnnhel een grote eer en hij hoopt er zijn speciale soulmate te vinden.

Fee
De Limburgse schone Fee werkt als content creator en model. Mensen zeggen wel eens over haar dat ze de ruimte betovert met haar aanwezigheid en enthousiasme. Verder is Fee spontaan, open, lief, perfectionistisch en een tikkeltje onhandig. Een man moet voor deze 21-jarige babe allereerst respectvol zijn en betrouwbaar. Dat is iets dat ze uit haar vorige relatie heeft geleerd. Daarnaast moet hij minstens 1.80m zijn want dat is ze namelijk zelf ook. Fee is erg romantisch ingesteld en dat kan ze ook wel in een partner appreciëren: zomaar een cadeautje, een ontbijtje op bed,… Met zulke gebaren verover je haar hart. Fee is nu een jaartje single en very ready to mingle op 'Love Island'!

Jort
De 24-jarige Jort komt uit Hoorn en is model. Met zijn strakke kaaklijn en weelderige haardos haalt hij de ene na de andere grote modellenklus binnen en kon hij al de hele wereld zien. Hij geeft ook gerust toe dat hij best ijdel is. Door het vele reizen is hij nog aan één ding niet toegekomen: het vinden van een geschikte partner. Hij wil het modellenwerk terugschroeven en eindelijk tijd maken voor een leuke vriendin. Daarbij nog een belangrijk detail, een vrouw moet wel sportief zijn want 'Ze moet wel een bal kunnen vangen, dan weet ik dat mijn genen ook goed doorkomen', aldus Jort. Vindt deze ondernemende globetrotter zijn geluk op 'Love Island'?

Junar
Als je Junar ziet, zie je ook meteen zijn ocean eyes. De helderblauwe ogen die hij van zijn grootmoeder heeft, zijn zijn grootste troef. Deze 21-jarige Groninger is op zoek naar een brunette met gevoel voor humor én talent voor flirten, daar is hij zelf namelijk ook niet vies van. Junar wordt heel snel verliefd en wil soms te snel te veel. Dat is dan ook een beetje zijn valkuil. In het weekend is deze student fysiotherapie op feestjes te vinden en dan liever op dan naast de dansvloer. Met wat Afrobeats krijg je hem helemaal los. De zelfverzekerde Junar is allesbehalve bang om een meisje van iemand af te pakken, het is immers naar eigen zeggen ‘survival of the fittest.’ Hij gaat voor wat hij wil en krijgt dat ook vaak. Hij is met andere woorden helemaal klaar om de strijd om de liefde aan te gaan op 'Love Island'!

Lot
Lot is een naturelle beauty van 20 uit Zwolle die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ze werkt als kledingverkoopster en heeft een nagel- en wenkbrauwsalon. Lot is een echt meisje-meisje, ze is veel bezig met haar uiterlijk en vindt het belangrijk dat haar haar en nagels gedaan zijn. Een echte afknapper is voor Lot een man zonder doel. Daarnaast mag hij niet té romantisch zijn, de deur voor haar openhouden hoeft écht niet. Lot leert wel mannen kennen via Instagram of tijdens het uitgaan, maar voorlopig zijn het vooral sugardaddies die achter haar aangaan. Na een half jaartje single zijn, is ze echt weer toe aan een knappe bruine man met donker haar want in Zwolle loopt haar Mister Perfect echt niet rond. Misschien meer geluk op 'Love Island'?

Nathalia
Deze 20-jarige stuiterbal heet Nathalia, is afkomstig uit Hilversum en heeft een niet zo alledaags beroep: ze is namelijk uitvaartverzorger. Nathalia is een open boek en altijd eerlijk en direct. Sommige mensen vinden haar arrogant overkomen, maar haar vrienden stellen haar gerust en zeggen dat haar uiterlijk niet bij haar innerlijk past. Nathalia houdt ervan als een man van zichzelf weet dat hij knap is. Daarnaast valt ze ook op blikken. 'Als iemand een goeie blik heeft en ook het innerlijk klopt, smelt ik van mijn stoel af.' Deze flirt krijgt altijd wat ze wil en het lukt haar altijd wel om iemand te krijgen. Ze wordt snel verliefd maar kan ook even snel weer gaan twijfelen. Die twijfels overwinnen en die ene knapperd aan de haak slaan, daarvoor stapt ze op het vliegtuig met bestemming 'Love Island'!

Perhan
Voor Perhan is alles in het leven een wedstrijdje, hij is heel competitief ingesteld. Deze 22-jarige student businesseconomie ruilt hometown Tienen in voor het zonnige Tenerife in de hoop er een ‘knap poppetje met een mooi gezicht’ te vinden. Daarbij maken maten en afkomst hem helemaal niets uit. En Perhan heeft zelf ook veel te bieden, zo organiseert hij graag romantische, intieme dingen voor zijn vriendin. Perhan heeft tot nu toe één relatie gehad. Maar hij merkte dat hij toch wel nieuwsgierig was naar andere vrouwen en nog nood had om het single leven ook nog wat te verkennen. Nu is hij op zoek naar iets serieus want hij is tot de conclusie gekomen dat casual daten toch niets voor hem is. Als hij een meisje leuk vindt, pakt hij het op een rustige manier aan en gaat op zijn gevoel af. Misschien wel de goeie tactiek om harten te veroveren op 'Love Island'!

Thirza
Spring in ’t veld Thirza is 22 jaar en komt uit Bennebroek. Ze noemt zichzelf ‘een geklutst eitje’, want ze heeft Indonesisch, Antilliaans en Nederlands bloed. Deze kleurrijke, sociale vlinder is een eigenwijze kletskous en ook behoorlijk avontuurlijk ingesteld. Maar let op, want ze is ook territoriaal en kan daardoor wel eens bitchy uit de hoek komen. Thirza studeert Fashion and Branding aan AMFI Amsterdam. In haar vrije tijd houdt ze van vintage winkelen, koken en naaien met de naaimachine. Haar ideale match heeft een tintje, een prachtige lach, kan zijn mannetje staan en heeft veel humor. En op die ideale man vinden zit een deadline, want ze wil graag voor haar 27e moeder worden!

Tim
Voor de 25-jarige Tim uit Hilversum is niks te gek. Deze personal trainer staat bijna altijd in het middelpunt van de aandacht. Tim vindt zichzelf sportief, impulsief en geweldig. Hij is zelfverzekerd, want alles lukt uiteindelijk wel in zijn leven. Zijn ideale vrouw is een schattig poppetje met humor die hem niet overschreeuwt, want Tim is zelf al druk genoeg. Deze sfeermaker heeft ook een bijzonder talent want Tim kan heel goed twerken en wil alle meiden les gaan geven in de villa. Hij is een echt moederskindje en hij deelt ook alles met zijn moeder. Als er een meisje bij hem slaapt, gaat hij ‘s nachts naar de slaapkamer van zijn moeder toe om haar alles te vertellen. Tim zijn vertrouwen in vrouwen is al eens serieus beschadigd maar hij heeft eruit geleerd en komt naar 'Love Island' om zijn hart opnieuw open te stellen.

‘Love Island’ is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland. Het nieuwe seizoen is in Vlaanderen exclusief bij Streamz te zien zijn sinds 21 augustus 2023. Elke maandag tot en met zaterdag verschijnt er om 20.00 uur een nieuwe aflevering op de Vlaamse streamingdienst.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers