Deze kandidaten bijten de spits af in nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'

zondag 15 oktober 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

Maandag 16 oktober start op Play4 en GoPlay het 21ste seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Erik Van Looy ontvangt in de eerste aflevering volgende drie kandidaten.

'Wie hydrateert perfect zijn huid en speelt virtuoos Mozart op dwarsfluit? Maar weet ook dat je voor bollen terecht kan aan het Atomium en in Brussel Zuid? Is het misschien Joost, de Nederlandse zanger met veel succes op elk festivalterrein? Hopelijk blijkt hij in onze studio geen dom blondje te zijn. Of is het Charlotte De Bruyne? Speciaal voor de eerste aflevering heb ik een topactrice gebeld en ze is mega tof ook, dus is de kans groot dat iedereen voor haar smelt. Of is het Alex Agnew? Na jaren smeken en zeuren en stalken, is hij eindelijk hier: mijn leven is compleet. Nu maar hopen dat hij iets weet.'


Verder onthult Charlotte waar ze ooit op betrapt werd, ontdekken we waarom Acid (Nathan Vandergunst) zich in het publiek bevindt en duiken Luc Appermont en Bart Kaëll op als rasechte rappers. Juryleden van dienst Jennifer Heylen en Bart Cannaerts leiden alles in goede banen.

'​De Slimste Mens Ter Wereld', vanaf 16 oktober om 21.15 uur op Play4 en GoPlay.

​Podcast 'De Slimste Mens: The Morning After'
Waar elke avond een winnaar is, valt ook het doek voor een minder fortuinlijke deelnemer. Daarom ontvangt Pieterjan Marchand elke ochtend na de feiten de pechvogel met open armen en een goedgevulde ontbijttafel in de nieuwe podcast-met-beeld 'De Slimste Mens: The Morning After'.

'De Slimste Mens: The Morning After', van dinsdag tot vrijdag, elke ochtend te bekijken en te beluisteren op GoPlay en via je favoriete podcast-app. Vanaf dinsdag 17 oktober ook te bekijken op Play4 om 17.50 uur.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers