De wereld is veranderd, maar de All Stars van 'The Sky is the Limit' gelukkig niet

woensdag 4 oktober 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

Goed nieuws voor de fans van 'The Sky Is The Limit', want Peter Boeckx komt met een All Stars-editie vanaf 20 oktober op Play4 en GoPlay.

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.Na enkele jaren duiken we terug in het leven van Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne, en maken we kennis met het dochtertje van Harry en Olga. Ook stellingbouwer Michel Van den Brande en containerkoning Yves Maes maken opnieuw hun opwachting, en we komen te weten of de liefde van Marie-Anne De Nil voor ‘de saucisse’ nog even groot is.

'The Sky is the Limit All Stars', vanaf 20 oktober op Play4 en GoPlay.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers