'De Tafel van Gert' is vanaf maandag terug met een gloednieuw seizoen

zondag 17 september 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

Gert Verhulst nodigt van maandag tot donderdag zes tafelgasten uit. Drie tafelgasten die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp meenemen naar Play Zuid in Antwerpen, en daarnaast zijn ook de vaste tafelspringers terug van de partij dit najaar.

Saartje Vandendriessche, Hetty Helsmoortel en Erik Van Looy bijten maandag de spits af, in de loop van het najaar zullen er nog heel wat andere vertrouwde gezichten hun opwachting maken. Zo zullen ondermeer Karen Damen, Omar Souidi, Delphine Lecompte, Anastasia Chernook en Herman Brusselmans bij Gert aan tafel springen om hun eigen, vaak opvallende kijk op de actualiteit te geven, en samen met Gert in gesprek te gaan met de andere tafelgasten.


Gert Verhulst: 'Het kriebelt om vanaf maandag terug mijn vertrouwde plek aan tafel in te nemen om samen met mijn gasten de actualiteit van de dag onder de loep te nemen.'

'De Tafel van Gert', vanaf maandag 18 september om 20.00 uur op Play4.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers