De iconische 'Top Model' make-over is terug van weggeweest

donderdag 14 september 2023
Foto: © Streamz 2023

De iconische 'Top Model' make-over is terug van weggeweest Om de lancering van 'Belgium's Next Top Model' te vieren op 15 september, krijgt dit weekend iedereen de kans om een iconische top model make-over te ondergaan.

Op vrijdag 15 september start 'Belgium's Next Top Model' met twee afleveringen op Streamz. Vanaf dan zal er elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien zijn. In de eerste aflevering stellen de 20 geselecteerde kandidaten zich voor het eerst voor aan de jury én de kijker. In de tweede aflevering, die je meteen daarna kan bekijken, worden ze al meteen onderworpen aan de beruchte 'Top Model' make-over. Om de start van het programma te vieren, brengt Streamz de make-over voor één keer naar je toe. Op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 kan iedereen die wilt een make-over krijgen bij de 'BNTM' make-over bar in Knokke of Maasmechelen Village.


Op zaterdag 16 en zondag 17 september kan iedereen die wilt een echte 'Top Model' make-over ondergaan. De 'BNTM' make-over bar strijkt op 16 september neer op het Verweeplein in Knokke en op 17 september in Maasmechelen Village. Daar zal iedereen die wilt een mini make-over kunnen krijgen, door de haarstylisten en make-up artists van The Mobile Make-Up Bar. Het is niet nodig om hiervoor op voorhand in te schrijven, wie langskomt zal aan de Make-Over Bar meteen geholpen worden of kan ter plaatse een reservatie maken. En uiteraard krijgen ze, net als de kandidaten in 'BNTM', een voor- en na foto mee naar huis.

Wie 'Next Top Model' zegt, zegt 'make-over'
De make-over aflevering is berucht bij de 'Next Top Model' fans over de hele wereld en heeft heel wat iconische momenten in het programma opgeleverd. De make-over in het originele 'America's Next Top Model' ging doorgaans gepaard met dramatische veranderingen in het uiterlijk van de deelnemers, emotionele reacties van de deelnemers en confrontaties in de aflevering. Maar het is ook belangrijk dat de modellen uit deze ervaring bijleren. Als model is namelijk niet onbelangrijk om een zekere look te hebben en je moet ermee om kunnen dat je look soms verandert voor een bepaalde modellenopdracht.

Ook in 'Belgium's Next Top Model' kon de iconsiche make-over niet ontbreken. In de tweede aflevering zien we hoe de kandidaten een nieuwe look aangemeten krijgen door het team van haarstylist Louis Ghewy, die al werkte met merken als Raf Simons, Calvin Klein, Versace, Louis Vuitton, Dior en internationale magazines als i-D, Vogue, Vanity Fair en Dazed. Hij weet als geen ander wat een model nodig heeft op een topmodel te worden en de jury vertrouwde de kandidaten dan ook volledig in zijn handen.

'Belgium's Next Top Model' is een productie van Streamz en 100.000 Volts. Vrijdag 15 september verschijnen de eerste twee afleveringen op Streamz, gevolgd door een wekelijkse aflevering tot en met de finale op 10 november 2023. De winnaar van 'Belgium's Next Top Model' krijgt een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt en een covershoot voor het modeblad Marie Claire.

Wie ook een 'Next Top Model' make-over wilt, kan de 'BNTM make-up bar' bezoeken op zaterdag 16 september 2023 op het Verweeplein in Knokke of op zondag 17 september 2023 in Maasmechelen Village, ter hoogte van Essentiel Antwerp. De make-over wordt verzorgd door The Mobile Make Up Bar, opgericht foor Florence Teerlinck.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers