DAN start het nieuwe seizoen van 'Thuis'!

woensdag 23 augustus 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

De fans waren laaiend enthousiast over het voorbije 'Thuis'-seizoen, met tal van verhaalwendingen en verrassende onthullingen. Na de zinderende seizoensfinale in juni is het voor de fans dan ook twee maanden lang snakken naar het vervolg geworden.

En dat geduld wordt nu beloond. Want de startdatum van het nieuwe seizoen van 'Thuis' is eindelijk bekend! Zet de datum al maar in je agenda: het 29ste seizoen van de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen, 'Thuis', schiet uit de startblokken op maandag 4 september.


De seizoensfinale deed iedereen op het puntje van zijn stoel kruipen: politieagente Maité, de dochter van superschurk Chris, beweerde dat ze zwanger is van Dieters kind. En de altijd zo statige Marianne bekende dat ze de moord op advocaat Alexander op haar geweten heeft. Zal ze dat opbiechten aan de politie en zo Ilias weer op vrije voeten krijgen?

'Thuis', vanaf 4 september elke weekdag rond 20.15 uur op VRT 1 en via VRT MAX.


Lees ook:
Dit is het najaar 2023 van VRT 1

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers