Coely maakt kennis met de 'genadeloze superblock' in 'The Voice Kids'

maandag 11 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Nieuwe coaches, nieuwe hosts én nieuwe regels. Maar één vraag blijft onveranderd: welk jong talent kan de stoelen laten draaien? Vanaf 15 september vult de vrijdagavond zich weer met heel wat muzikaal, jong talent in het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids'.

Niemand minder dan Pommelien Thijs en Coely voegen een flinke dosis girlpower toe aan het team, naast vertrouwde coaches Laura Tesoro en Metejoor. En ook onder de hosts pronkt er vers bloed, want Aaron Blommaert en Nora Gharib vormen het nieuwe, dynamische presentatieduo.


In dit gloednieuwe seizoen nemen Laura, Metejoor, Pommelien en Coely plaats in de befaamde rode draaistoelen en ze mogen zich verwachten aan een pittige, nieuwe noot: ‘de superblock’. Geen sabotage meer tijdens het optreden zelf zoals vroeger. Dit keer moeten de coaches wachten tot na de auditie om elkaar te saboteren. Met één simpele druk op de knop draait de stoel van de geblokkeerde coach genadeloos terug, zélfs tijdens hun betoog. 'Die superblock maakt het extra spannend, want als je een mega pleidooi aan het geven bent en je hebt het gevoel dat ze voor jou gaan kiezen, kan iemand je nog blokken. Dat is verschrikkelijk!', vertelt Laura.

'De superblock is gemeen, maar ik kan niet wachten om die in te zetten', lacht Pommelien. Metejoor, die als ‘zachte en brave coach’ bekendstaat, drijft de concurrentie vanaf de eerste aflevering meteen op. En dat zal vooral Coely geweten hebben…


'The Voice Kids', vanaf 15 september elke vrijdagavond om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers