'Camping Coppens: Home Sweden Home' vanaf dinsdag nieuw bij VTM

maandag 18 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Bijna drie jaar geleden nam het gezin Coppens een duik in het onbekende door alles achter te laten en een spannend nieuw avontuur in Zweden te beginnen. Vanaf dinsdag vertelt Staf himself hoe het vandaag met hen gaat.

De kijker krijgt te zien hoe het gezin inmiddels diep geworteld is in de Zweedse cultuur, maar tegelijkertijd ook nog altijd op zoek is naar hun eigen plekje in dit nieuwe land. Voor het eerst sinds hun verhuis naar Zweden, maakt het gezin ook een uitstapje terug richting België. 'Ik ben benieuwd wat dit zal doen met de kinderen, Monique en mezelf', klinkt het bij Staf. Tijdens het hartverwarmende weerzien met de familie krijgt Staf plotseling een onverwacht telefoontje. Broer Mathias hangt aan de andere kant van de lijn met groot, maar ook piepklein heugelijk nieuws…Eenmaal in België wacht er op Beau en Nora ook nog een emotionele rollercoaster die ze nooit zullen vergeten. Verder is op dinsdag 19 september te zien hoe de kinderen zijn opgegroeid tot tieners. Nora experimenteert al eens met mascara en Beau vertelt over zijn schooldag in Zweden. De twee tieners laten ook hun vorderingen in het Zweeds horen, Staf en Monique delen hun nieuwe plannen voor de camping en het gezin geniet van een unieke naschoolse activiteit.

'Camping Coppens: Home Sweden Home', vanaf 19 september elke dinsdagavond om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers