Broers Coppens gaan het najaar in met een knal dankzij explosief spelprogramma 'The Big Bang'

woensdag 21 juni 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

De knotsgekke en prettig gestoorde broers Coppens knallen dit najaar weer op het televisiescherm. Na de zomervakantie nemen ze de VTM-kijkers mee op een waanzinnig avontuur in 'The Big Bang'.

Een programma boordevol spanning, adrenaline en natuurlijk … een stevige portie humor. Het format komt rechtstreeks uit het prettig gestoorde brein van Staf en Mathias Coppens.


In 'The Big Bang' dagen Mathias en Staf elke aflevering drie bekende duo’s met serieus wat knaldrang uit om zich te wagen aan een reeks ongezien spannende proeven. Zij betreden elk de Coppens-arena voor een race tegen de tijd. Wie geraakt het snelste door de groots opgezette spellen vol next-level-obstakels? En wie bereikt als eerste de eindmeet en veroorzaakt de ultieme 'Big Bang'?

Mathias & Staf Coppens: 'In de 'Code van Coppens' sloten we BV’s op in de ‘kamers van Coppens’. Nu gaan we echt een stap verder en komen de bekende teams terecht in onze zelfbedachte wereld, in het ‘Universum Coppens’. Alles zal dus grootser en spectaculairder zijn. Maar het blijft allemaal vooral heel grappig! Want onze plagerijen mogen niet ontbreken. Het duo dat als eerste een gigantische 'Big Bang’'kan veroorzaken, wint en gaat naar huis met eeuwige roem en massa’s respect.'

Op dit moment zijn de opnames van 'The Big Bang' volop aan de gang. Wie zich in de Coppens-arena waagt en wanneer het programma dit najaar precies te zien zal zijn bij VTM, wordt later bekendgemaakt.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers