Bekijk hier de teaser van de gloednieuwe fictiereeks 'Exen'

woensdag 30 augustus 2023
Foto: © Streamz 2023

De liefde wordt danig op de proef gesteld dit najaar in de komische VTM-reeks 'Exen'. Bart Hollanders schittert als de onhandige bon-vivant Gilles. Hij belooft zijn grote liefde Yasmine, een eerste hoofdrol voor comedian en actrice Serine Ayari, om zijn losbandige leventje vaarwel te zeggen.

Wanneer hij met haar in het huwelijksbootje stapt, kan hij zijn ex-lieven echter niet langer ontlopen… Bekijk hier de teaser waarin duidelijk wordt dat EXen op je trouwfeest uitnodigen een EXtreem slecht idee is!Naast Bart Hollanders en Serine Ayari brengt de serie een getalenteerde cast van topactrices, waaronder Charlotte Timmers (Flo), Ella-June Henrard (Ruth), Janne Desmet (Clara) en Eva Binon (Inge), die de ex-lieven van Gilles vertolken. Exen garandeert een meeslepende reis vol emotie, humor en verrassende plotwendingen.

'Exen' is een reeks van productiehuis Wilder Content waarin romantiek, drama en comedy samengaan. Pieter Van Hees ('Undercover', 'Chaussée d’Amour') nam de regie voor zijn rekening en scenarist en showrunner is Bert Van Dael, die eerder ook meewerkte aan o.a. 'Clan', 'De Twaalf' en 'Beau Séjour'. De reeks zal eerst te zien zijn op Streamz vanaf 4 september 2023 later in september bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers