Bekijk de trailer van de nieuwe Streamz Original '3FF' en ontdek de startdatum

donderdag 5 oktober 2023
Foto: Streamz - © Warner Bros ITVP Belgium 2023

In de spin-off van 'D5R' gaat het verhaal van Amber, Kyra en Leyla verder. '3FF' vertelt het verhaal van 3 jonge vrouwen die aan het beginpunt van hun leven staan.

Na hun avontuur in Portugal storten Leyla (Angela Jakaj) en Kyra (Liandra Sadzo) zich volop op de arbeidsmarkt. Voor Leyla lijkt dat goed te lukken, voor Kyra wordt dé droomjob vinden echter een moeilijkere zoektocht. Amber (Jamie-Lee Six) staat nog half in het studentenleven, ze is nog niet afgestudeerd maar werkt volop aan haar thesis terwijl ze toch al van het professionele leven kan proeven tijdens haar stage. De drie wonen samen in een huurhuis in Gent. Net als 'D5R' toont '3FF' het leven zoals het is, met een extra vleugje drama en humor. De serie, en zijn fans, groeide op met de personages en in '3FF' is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.De nieuwe reeks start wanneer Leyla (Angela Jakaj) al drie maanden op een advocatenbureau werkt, waar ze vastberaden is om carrière te maken en weet indruk te maken. Alles lijkt goed te gaan tot haar stiekeme crush op haar knappe baas niet zo stiekem blijft. Daar hebben haar BFF's elk hun eigen sterke mening over en Leyla wordt verscheurd tussen haar hart en haar hoofd.

De pittige Kyra (Liandra Sadzo) is volop haar weg aan het zoeken, maar vindt die heel moeilijk. Ze is volop aan het solliciteren, maar vind maar geen job en begint de moed te verliezen. Ze stort zich dan maar op de zoektocht naar een nieuwe roommate, maar iemand vinden waar de drie meiden hun huis mee willen delen blijkt geen gemakkelijke opdracht. Kyra maakt zich vooral zorgen over de huur die ze moeten betalen en wilt zo snel mogelijk iemand die een steentje kan bijdragen. Als die nieuwe roommate dan ook nog een knappe man is, is het voor haar helemaal in orde.

Amber (Jamie-Lee Six) is vol enthousiasme aan een stage begonnen, maar dat enthousiasme slinkt snel wanneer haar enige verantwoordelijkheden bestaan uit documenten inscannen en koffie zetten. Ze houdt zich vast aan de mogelijke terugkomst van Wout (Sander Provost), maar wanneer die beslist om langer in het buitenland te werken, blijft Amber met een gebroken hart achter. Ze verwaarloost haar studies en haar vriendinnen, tot de nieuwe roommate alles op z'n kop zet.

'3FF' is een spin-off van de populaire jongerenreeks 'D5R'. De vijf vrienden maakten samen een laatste reis naar Portugal in de film 'D5R: De Laatste Zomer Samen' die eveneens te zien is op Streamz. Na deze reis beslisten Wout (Sander Provost) en Vincent (Thijs Antonneau) om daar te blijven. De drie meisjes keerden samen terug naar het charmante Gent en zetten hun verhaal verder in '3FF'.

'D5R' en '3FF' zijn Streamz Originals geproduceerd door Warner Bros Belgium. De nieuwe reeks '3FF' is vanaf 12 oktober 2023 exclusief te zien op Streamz. De twaalf seizoenen van 'D5R' zijn op Streamz te bekijken, net als 'D5R: De Film'.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers