Alle hens aan dek: 'De Verhulstjes' zijn terug!

woensdag 25 oktober 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

De Verhulstjes zijn terug van weggeweest. In het nieuwe, vijfde seizoen van de populaire realityreeks volgt Play4 het reilen en zeilen van Gert, Ellen, Marie en Viktor. En dat mag de kijker dit seizoen vrij letterlijk nemen.

De familie gooit het roer om en gaat uitrusten in hun tweede thuis in Saint-Tropez, kamperen in de Ardèche... en gaat op cruise door Scandinavië. Tijdens de cruise van zeven dagen trekken ze van Kiel over Kopenhagen tot Flåm. Wie de boot en alle avonturen van het viertal niet wil missen, kan vanaf 5 november afstemmen op Play4 en GoPlay.


In de eerste aflevering wil Gert maar wat graag jeugdherinneringen ophalen op de camping in de Ardèche waar hij vroeger als kind zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders: Camping International. Gert neemt zijn gezin mee en ontpopt zich tot de ideale reisleider en campinggids. Op de camping zelf lijkt na al die jaren vooral nog niet zo bijster veel veranderd, en dat heeft melancholische gevolgen voor de pater familias. Marie, Ellen en Vik varen mee op Gerts nostalgische trip. Aan activiteiten op de camping is er alvast geen gebrek.  

'De Verhulstjes' vertoeven later dit seizoen ook nog eens aan boord van een splinternieuw cruiseschip. Samen met meer dan 6000 medepassagiers hebben ze heel wat stops voor de boeg. Ze varen van de Duitse havenstad Kiel naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord is er ruimschoots eten en entertainment voorzien zoals o.a. zwembaden, cafés, restaurants, een spa en nog veel meer. Van Bingo spelen tot een chique gala-avond, ze verkennen alles op het cruiseschip.


Op GoPlay kan iedereen – naast de leukste momenten en de volledige afleveringen – ook exclusieve online fragmenten terugvinden die niet te zien waren in de afleveringen zelf. 

'De Verhulstjes', vanaf zondag 5 november op GoPlay en Play4.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers