'De Faker op Vakantie' vanaf maandag op NPO Zapp

zondag 3 september 2023
Foto: © AVROTROS 2023

De Master Fakers in team roze met Niek Roozen, Nienke van Dijk en Steven Kazŗn nemen het op tegen De Acteurs in team geel met Vincent Visser, Rein van Duivenboden en NoŽl van Kleef om de faker in het gezin te ontmaskeren.

Elke aflevering draait één van de BN’ers mee in het dagelijkse leven van een gezin op vakantie en reizen zelfs af naar Spanje en Frankrijk! Ze leren de familieleden goed kennen, om uiteindelijk te bepalen wie er niet thuishoort. Want één ding is zeker, iemand is De Faker!


Als het gezin erin slaagt om De Faker verborgen te houden, winnen ze een sportief uitje. Wanneer één van de teamleden De Faker raadt, winnen ze een punt voor het team. Welk team is er na vijftien zomerse afleveringen de winnaar? In de eerste aflevering viert familie Stoof vakantie in Doorn in hun camper Nellie. Lukt het Noël van Kleef de Faker te ontmaskeren?

'De Faker op Vakantie', vanaf maandag 4 september om 18.25 uur op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers