'Mauve.' is terug op Play Sports

donderdag 14 september 2023
Foto: © Play Sports 2023

In de behind the scenes docu over RSC Anderlecht volgt onze ploeg spelers, coaches en bestuur op de voet voor een unieke kijk achter de schermen bij paars-wit.

In de eerste van 7 afleveringen kijken we o.a. door de ogen van talent Théo Leoni naar de start in de Jupiler Pro League. Het 23-jarige jeugdproduct greep deze zomer zijn kans en verraste vriend en vijand met zijn lef en voetbalinzicht. ​


Terwijl Théo zijn dromen waarmaakt staat kersverse spits Kasper Dolberg voor het jaar van de sportieve wederopstanding. Maar ook extrasportief loert er een heuse uitdaging want Kasper en zijn vriendin verwachten binnenkort een tweeling. Hij moet zo snel mogelijk een gepaste woonst vinden in Brussel en trekt op huizenjacht.

In Oostenrijk wordt de fysieke basis gelegd voor het lange voetbalseizoen en dat loont, de ploeg staat voor het eerst sinds lang mee aan de leiding. Bovendien versterkt CEO Sports Jesper Fredberg de ploeg met klinkende namen als Thomas Delaney, Kasper Schmeichel en… Thorgan Hazard!

In 'Mauve.' zie je de interne keuken van de Brusselse recordkampioen en dit vierde seizoen brengen de spelers het verhaal zélf tot de kijker, dankzij een uniek vormelement waarin zij zélf de voice-over inspreken.


'Mauve.', vrijdag 15 september om 20.00 uur op Play Sports 1. 'Mauve.' vind je ook terug in de TV-Theek op je Telenet TV-box.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers